Hejs til transport af personer og materialer

Ajos er eneforhandler i Danmark af Alimaks hejs og lifte, som både bruges i byggebranchen og industrien generelt. Elevatorerne opstilles både indenfor og udenfor, og Ajos har fx monteret de to inspektionselevatorer i pylonerne på Storebæltsbroen, de ni redningselevatorer i Københavns Metro og de tre redningselevatorer i Københavns Fjernvarmetunnel.

Alimaks byggehejs til personer og materiel er blevet anvendt til mange forskellige formål i 50 år. Standardsortimentet i Alimak byggeelevatorer tilbyder den optimale transportløsning hvad enten det drejer sig om lavt, medium eller højt byggehejs. Typiske formål omfatter nybyg, renovering, skorsten/glideforskalling, offshore og brobyggeri.


SCANDO 450

Alimak Scando 450 er en total opgradering af ALIMAK CH byggehejs-sortimentet, og moderniseringen omfatter ny teknologi, som yderligere styrker sortimentet af lette byggehejs.


SCANDO 650

Alimak Scando 650 hejs tilbyder stærk performance, slidstyrke og løftekapacitet, med et lavt energiforbrug og reducerede vedligeholdelsesomkostninger.

Se flashpræsentation af Scando 650 byggehejs


SCANDO 650 FC-S

Dette højhastighedsbyggehejs fås med enkelt- eller dobbeltstol. Hejsen kan håndtere en nyttelast på 2.400-3.200 kg/stol og har en maksimum løftehøjde på 250 m som standard.


TPL 500&300 

Alimak Hek’s nye TPL 500 & 300-materialehejs er lavet i et enkelt, fleksibelt og robust design, der er optimeret i forhold til konstruktionens vægt, modstandskraft og praktisk anvendelighed. Hejsen kan virke som både transportplatform og materialehejs.


 

Hejs til industrien

Alimak tandstangs- og industrielevatorer anvendes i alle former for industri. Med disse elevatorer er det nemt at tilgå, føre tilsyn med og servicere nøgleprocesser i virksomheden. Hejsen er udviklet til at imødegå de ekstreme forhold i verdens mest barske omgivelser - og denne type hejs er med til at give Alimak-elevatorer en stærk position inden for offshore, stål, beton og el-industrier.

Inspektions- og serviceelevatorer drager fordel af Alimaks betydelige tekniske erfaringer, som er opnået gennem levering af deres produkter fra Antarktis til Sahara!
SE

Siden lanceringen i 1960'erne, er Alimak tandstangsløftesystem blevet valgt til talrige installationer over hele verden på alle typer lokationer i industrien, udendørs og indendørs. 

Se flashpræsentation af SE 2100-3300 industrihejsSe flashpræsentation af SE 300-2200 industrihejs


SE-Ex

Baseret på erfaringer fra tusindvis af installationer over hele verden, er den ALIMAK SE-Ex designet til at leve op til kundernes specifikationer og ekstra krav for transportbehov i farlige omgivelser.

Se flashpræsentation af SE-Ex 450-1600 industrihejsSe flashpræsentation af SE-Ex 2100-2500 industrihejs
S-EL

ALIMAK SE-L er en adgangslift til containerkraner. Elevatoren leveres i den kvalitet og med den driftsikkerhed du forventer fra verdens førende leverandør af vertikale transportlifte


SPECIAL

Alimak har leveret mange forskellige specielle løsninger rundt omkring i verden.

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies