Referencer pavillonløsninger

Læs referencer, og se billeder, fra Ajos' opførelser af midlertidige pavillonbygninger, fx genhusningsboliger, skoler, integrerede institutioner, plejehjem, vuggestuer, børnehaver, fritidshjem, væresteder, kontorbygninger mv. Bliv inspireret af de mange spændende projekter - og tag kontakt til os, så vi også kan hjælpe dig og dit projekt godt i hus.

Første svanemærkede institution i Høje-Taastrup Kommune


Den svanemærkede institution, Børnehuset Rundageren, er en integreret daginstitution opført af midlertidige og flytbare pavillonmoduler. Bygningen er indrettet til 12 børnegrupper fordelt på cirka 90 vuggestuebørn og 30 børnehavebørn inkl. personalefaciliteter.

Svanemærket skole i Ørestaden


På Kirkegrunden i København har Ajos opført en 2.540 kvm. stor skole, der bl.a. indeholder store lyse klasselokaler, billedkunstlokale, håndværk- og designlokale, natur- og tekniklokale, musiklokale, mødelokaler, kontorer, forberedelseslokaler, lærerværelser, tekøkkener samt lokaler og faciliteter til KKFO’en, herunder et stort tilberedningskøkken.

Danmarks første svanemærkede skole


På Sigtelinjegrunden i København har Ajos opført en 3.000 kvm. stor skole indrettet med klasselokaler, billedkunstlokale, håndværk- og designlokale, natur- og tekniklokale, mødelokaler, kontorer, forberedelseslokaler, tekøkkener, stort tilberedningskøkken samt lokaler og faciliteter til KKFO’en.

Integreret institution i Furesø Kommune


Furesø Kommune havde behov for midlertidige institutionslokaler i forbindelse med en vandskade i Skovstjernen i Værløse. Ajos opsatte hurtigt 14 pavillonmoduler, hvilket resulterede i ca. 550 kvm børneinstitution fordelt på 2 bygninger med plads til 5 børnegrupper og personalefaciliteter.

Midlertidig skole, SFO og klub på Sluseholmen


Opførelse af en flytbar, midlertidig skole med integreret SFO samt tilhørende klub opført i separat bygning. Imellem skolens to fløje er der opført et flot atrium, der bl.a. er indrettet med sidde-nicher og legearealer.

Midlertidig daginstitution På Robert Jacobsens Vej


Projektet omfatter etablering af en midlertidig daginstitution med plads til 7 grupper samt personalefaciliteter. Bygningen er opført som 2-etagers pavillonbyggeri med overdækkede svalegange på 1. sal og træterrasse i stueetagen.

Lægeklinik i Græsted


Lægeklinikken indeholder reception med kontor, venteværelse, handikaptoilet, fordelingsgang med adgang til fire konsultationsværelser og et laboratorium, der også kan bruges som konsultationsværelse. Og for enden ad gangen ligger personalefaciliteterne med bl.a. tekøkken og hårde hvidevarer.

Midlertidig skole på Samsø


Den midlertidige skole består af to klasselokaler med tilhørende grupperum, garderobe, toilet og handikaptoilet. Skolen skal huse de ældste klasser på grund af akut pladsmangel.

Øre-, næse- og halsklinik i Vanløse


Projektet omfatter genhusning af en øre-næse-halsklinik med konsultationsrum, venteværelse, kontor og køkken- samt badefaciliteter. Bygningen består af tre pavilloner, der er sammenbygget til en bygning i stueplan, og der er udført to-trins trætrappe med repos. Trappen er udført med både voksen- og børnehåndliste for at tilgodese patienter i alle størrelser. .

Midlertidig skole i Sydhavnen


Projektet omfatter etablering af en midlertidig skole med 18 klasselokaler og personalefaciliteter. Bygningen består af 2 blokke sat i vinkel langs med eksisterende skole i Teglholmsgade.

Specialskolen Charlottegården


Projektet omfatter en midlertidig skole som kapacitetsudvidelse af Skolen i Charlottegården. Bygningen er opført som 2-etagers pavillonbyggeri i 2 blokke. De to blokke er sammenbygget med en gang imellem, som gør det nemt for brugerne at komme rundt i bygningen, for adgang til 1. sal er der etableret indvendig trappe.

Integreret dagsinstitution på Artillerivej


Projektet omfatter etablering af midlertidig daginstitution med 10 børnegrupper. Byggeriet består af to fløje i to etager. I den ene fløj er der etableret liggehal opført som uopvarmet rum, hvor der er monteret el-opvarmede madrasskabe.

Skole og KKFO på Otto Busses Vej


Projektet omfatter etableringen af en midlertidig skole i 2 plan med 18 klasselokaler, KKFO, personalfaciliteter samt administration. Bygningen består af 3 blokke sat i en hestesko, etableret med stor ny legeplads imellem bygningerne.

Integreret dagsinstitution på Greisvej


Institution opført som 1-plans pavillonbyggeri med overdækkede træterrasse. Bygningen er delt op i to afdelinger, der er forbundet af et overdækket indgangsparti. Den ene afdeling er indrettet til seks vuggestuegrupper, mens den anden afdeling huser fire børnehavegrupper og personalefaciliteter.

Integreret dagsinstitution i Ørestad


Projektet omfatter etablering af en midlertidig integreret daginstitution opført som 2-etagers pavillonbyggeri med plads til10 børnegrupper. Der er etableret liggehaller opført som uopvarmede rum, hvor der er monteret el-opvarmede madrasskabe.

Integreret dagsinstitution i Valby


Projektet omfatter etablering af to midlertidige daginstitutioner med 10 børnegrupper. Byggeriet består af 3 blokke i to plan, der er sat i hestesko. Der er en administrationsbygning i midten og en daginstitution på hver side.

Specialskole i Valby


Ajos har projekteret og opført pavillonbyggeriet af en specialskole i Valby, der er opført som en 2-etagers bygning i to blokke. De to blokke er sammenbyggede med en lys gang, hvor de to ydervægge består gulv-til-loft glaspartier.

Specialskole for voksne i Hjørring


Projektet omfatter en midlertidig skole som kapacitetsudvidelse. Stueetagen er indrettet med undervisningsrum. Der er etableret handicaptoilet, personalerum og undervisningslokaler.

Plejecenter i Brøndby


Midlertidige plejeboliger, hvor brugerne bor indtil de får plads i en ledig permanent plejebolig. Bygningen er opført som to parallelle spor sammenbygget med en stor bred gang. Bygningen indeholder desuden forskellige opholdsarealer samt et stort spise- og opholdsrum med anretterkøkken, spiseborde og stuemiljø.

Udrejsecenter Kærshovedgård


Bygningerne er opført i to etager, der er sammenbygget med en gang imellem, som gør det nemt for brugerne at komme rundt i bygningen. For adgang til 1. sal er der etableret både indvendige og udvendige trapper.

Kontorbygning og besøgscenter til byggepladsen ved "Nyt OUH"


Projektet omfatter midlertidige kontorer og besøgscenter. Modulerne er ekstraordinært 12 meter lange. Der er udført automatiske solgardiner og mørklægning. På væggene er der i ’belastede rum’ monteret akustikpaneler, for at optimere arbejdsmiljøet for brugerne.

Midlertidige kontorer til CB&I / DONG

Pavilloner opsat for CB&I og DONG ved Shells raffinaderi i Fredericia. Kontorpavillonerne set udefra.
Kontorbygning leveret fuld møbleret med alt inventar, fx reception, skriveborde, kontorstole, reoler, gardiner, affaldskurve, borde og stole til mødelokaler og konferencerum, projektor, hårde hvidevarer, bestik og meget mere.

Midlertidige kontorer på Aalborg kasserne


Pavillonbygning med kontorer, mødelokaler og andre kontorfaciliteter udstyret med knx-løsning. Udvendigt på pavillonerne blev der monteret persienner til at reducere lysindfaldet.

Børnehave og vuggestue i Scandiagade


Opgaven indeholdt - udover opførelsen af bygningen - også al belægningsarbejde omkring institutionen samt indretning og montage af tilhørende legeplads. Institutionen indeholder bl.a. 4 børnehavestuer og 6 stuer til vuggestuebørn.

Genhusningslejligheder i Daruplund


Da boligområdet Lunden gennemgik en større renovering opsatte Ajos 21 genhusningslejligheder, som beboerne på skift boede i, mens deres lejligheder blev moderniseret.

Asylcenter i Hanstholm


Asylcenteret i Hanstholm bestod af 17 bygninger, hvoraf de 12 blev benyttet til beboelse, mens de resterende bygninger var indrettet med bl.a. lægeklinik, børnehave, undervisningslokaler, fællesrum samt bad og toiletter.

Genhusningslejligheder i Ågerup


Da Boligselskabet Sjælland skulle renovere lejligheder i Ågerup, opsatte Ajos 24 genhusningslejligheder samt et fællesvaskeri. Lejlighederne indeholdt beboelsesrum, køkken, bad og toilet.

Kirkebjerg skole i København


Opførelsen af midlertidige klasseværelser samt handikapvenlige toiletter og opbevaringsrum. De fælles gangarealer blev godt udnyt med knager på væggene til elevernes overtøj.


Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies