Referencer pavillonløsninger

Læs referencer, og se billeder, fra Ajos' opførelser af midlertidige pavillonbygninger, fx genhusningsboliger, skoler, integrerede institutioner, plejehjem, vuggestuer, børnehaver, fritidshjem, væresteder, kontorbygninger mv. Bliv inspireret af de mange spændende projekter - og tag kontakt til os, så vi også kan hjælpe dig og dit projekt godt i hus.

Midlertidig skole i Sydhavnen


Projektet omfatter etablering af en midlertidig skole med 18 klasselokaler og personalefaciliteter. Bygningen består af 2 blokke sat i vinkel langs med eksisterende skole i Teglholmsgade.

Specialskolen Charlottegården


Projektet omfatter en midlertidig skole som kapacitetsudvidelse af Skolen i Charlottegården. Bygningen er opført som 2-etagers pavillonbyggeri i 2 blokke. De to blokke er sammenbygget med en gang imellem, som gør det nemt for brugerne at komme rundt i bygningen, for adgang til 1. sal er der etableret indvendig trappe.

Integreret dagsinstitution på Artillerivej


Projektet omfatter etablering af midlertidig daginstitution med 10 børnegrupper. Byggeriet består af to fløje i to etager. I den ene fløj er der etableret liggehal opført som uopvarmet rum, hvor der er monteret el-opvarmede madrasskabe.

Skole og KKFO på Otto Busses Vej


Projektet omfatter etableringen af en midlertidig skole i 2 plan med 18 klasselokaler, KKFO, personalfaciliteter samt administration. Bygningen består af 3 blokke sat i en hestesko, etableret med stor ny legeplads imellem bygningerne.

Integreret dagsinstitution i Ørestaden


Projektet omfatter etablering af en midlertidig integreret daginstitution opført som 2-etagers pavillonbyggeri med plads til10 børnegrupper. Der er etableret liggehaller opført som uopvarmede rum, hvor der er monteret el-opvarmede madrasskabe.

Integreret dagsinstitution i Valby


Projektet omfatter etablering af to midlertidige daginstitutioner med 10 børnegrupper. Byggeriet består af 3 blokke i to plan, der er sat i hestesko. Der er en administrationsbygning i midten og en daginstitution på hver side.

Specialskole i Valby


Ajos har projekteret og opført pavillonbyggeriet af en specialskole i Valby, der er opført som en 2-etagers bygning i to blokke. De to blokke er sammenbyggede med en lys gang, hvor de to ydervægge består gulv-til-loft glaspartier.

Specialskole for voksne i Hjørring


Projektet omfatter en midlertidig skole som kapacitetsudvidelse. Stueetagen er indrettet med undervisningsrum. Der er etableret handicaptoilet, personalerum og undervisningslokaler.

Udrejsecenter Kærshovedgård


Bygningerne er opført i to etager, der er sammenbygget med en gang imellem, som gør det nemt for brugerne at komme rundt i bygningen. For adgang til 1. sal er der etableret både indvendige og udvendige trapper.

Kontorbygning og besøgscenter til byggepladsen ved "Nyt OUH"


Projektet omfatter midlertidige kontorer og besøgscenter. Modulerne er ekstraordinært 12 meter lange. Der er udført automatiske solgardiner og mørklægning. På væggene er der i ’belastede rum’ monteret akustikpaneler, for at optimere arbejdsmiljøet for brugerne.

Midlertidige kontorer til CB&I / DONG

Pavilloner opsat for CB&I og DONG ved Shells raffinaderi i Fredericia. Kontorpavillonerne set udefra.
Kontorbygning leveret fuld møbleret med alt inventar, fx reception, skriveborde, kontorstole, reoler, gardiner, affaldskurve, borde og stole til mødelokaler og konferencerum, projektor, hårde hvidevarer, bestik og meget mere.

Midlertidige kontorer på Aalborg kasserne


Pavillonbygning med kontorer, mødelokaler og andre kontorfaciliteter udstyret med knx-løsning. Udvendigt på pavillonerne blev der monteret persienner til at reducere lysindfaldet.

Børnehave og vuggestue i Scandiagade


Opgaven indeholdt - udover opførelsen af bygningen - også al belægningsarbejde omkring institutionen samt indretning og montage af tilhørende legeplads. Institutionen indeholder bl.a. 4 børnehavestuer og 6 stuer til vuggestuebørn.

Genhusningslejligheder i Daruplund


Da boligområdet Lunden gennemgik en større renovering opsatte Ajos 21 genhusningslejligheder, som beboerne på skift boede i, mens deres lejligheder blev moderniseret.

Asylcenter i Hanstholm


Asylcenteret i Hanstholm bestod af 17 bygninger, hvoraf de 12 blev benyttet til beboelse, mens de resterende bygninger var indrettet med bl.a. lægeklinik, børnehave, undervisningslokaler, fællesrum samt bad og toiletter.

Genhusningslejligheder i Ågerup


Da Boligselskabet Sjælland skulle renovere lejligheder i Ågerup, opsatte Ajos 24 genhusningslejligheder samt et fællesvaskeri. Lejlighederne indeholdt beboelsesrum, køkken, bad og toilet.

Kirkebjerg skole i København


Opførelsen af midlertidige klasseværelser samt handikapvenlige toiletter og opbevaringsrum. De fælles gangarealer blev godt udnyt med knager på væggene til elevernes overtøj.


Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies