Midlertidige kontorer til CB&I / DONG

Pavillonbygningen, der lever op til bygningsreglement 2015, blev opført i maj 2013 og pavillonerne skal tidligst tages ned i marts 2015. Pavillonløsningen består af en stor midlertidig kontorbygning samt tre mindre pavillonbygninger der skal bruges som kontorer, vagtstue samt til lager og logistik.

Lejeperiode: 22 måneder
Pavilloner opsat for CB&I og DONG ved Shells raffinaderi i Fredericia. Kontorpavillonerne set udefra.

DONG Energy har indgået kontrakt med amerikanske CB&I om udbygning af olie-terminalen i Fredericia. CB&I har speciale i anlægsprojekter, og kontrakten har en værdi af ca. 1 milliard kroner. Ifølge planen skal terminalen være færdigudbygget i midten af 2015. I forbindelse med CB&I’s arbejde har Ajos opsat følgende pavillonbygninger: 
 • kontor i et plan med køkkenfaciliteter og toiletfaciliteter
 • vagtkontor i et plan med køkkenfaciliteter og toiletfaciliteter
 • lagerpavillon og logistikpavillon med tilhørende kontor
 • kontorbygning på ca. 1300 m² opført i to etager.
Pavillonerne er leveret fuld møbleret med alt inventar, fx reception, skriveborde, kontorstole, reoler, gardiner, affaldskurve, borde og stole til mødelokaler og konfe-rencerum, projektor, hårde hvidevarer, bestik og meget mere.

Den midlertidige kontorbygning er indrettet med følgende rum:

 • reception
 • trapperum
 • konferencerum, mødelokale eller undervisningslokale med plads til ca. personer
 • stort mødelokale / undervisningslokale på ca. 43 m²
 • kontor med tilhørende klinik til sygeplejerske
 • 3 mødelokaler på hver ca. 20 m²
 • 25 store kontorer på hver ca. 20 m²
 • 2 kontorlandskaber – hver med kontorplads til 16 personer
 • 2 store køkkener med hver 24 spisepladser samt skabe, køleskabe, mikrobølgeovn, vask, opvaskemaskine, kaffemaskine, ovn mm.
 • 5 lokaler til it, teknik, print og opbevaring
 • 4 toiletter og bad på hver etage samt handikaptoilet i stueetagen.

Bygningen er opbygget med store moduler der måler 4,0 x 12 meter og den indvendige lofthøjde er 270 cm. Loftet er udført af Rockfon, der er et specielt lydabsorberende materiale, hvilket skaber god komfort og dermed et godt arbejdsmiljø.

Vinduerne er valgt med høj sollysrefleksion for at reducere varmeindtaget, hvilket igen er med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Den udvendige beklædning er Rockpanel Structures som dels er brandsikker og dels er vedligeholdelsesfri. Levetiden på denne type beklædning er op til 60 år, hvorfor bygherre kan forvente at bygningen står flot og præsentabel i hele byggeperiodens længde.

Ajos har endvidere forestået EDB-installationer med fiber og kobber og stået for tilslutning af el, vand og varme generelt.

Pavillonerne opvarmes ved hjælp af vandbåren gulvvarme, der giver brugerne en god komfort i form af rolig ventilation samtidig med at der ikke forbrændes støv på evt. radiatorer. Desuden har bygningen været nem at indrette, da der ikke skulle tages hensyn til placeringen af radiatorer i rummene.

Alle rum i bygningen er udstyret med intelligent styring (KNX) af lys, varme, ventilation, stikkontakter m.m., og alle rum styres styringen fra én intelligent central.

Bygningen kan opdeles i så mange zoner som BG&I ønsker, og hver zone kan konfigureres individuelt, således at bygningen kan styres både decentralt og centralt.

Denne type installation er med til at sikre, at der kun forbruges et absolut minimum af energi. Brugen af almindelige lyskontakter er kombineret med dagslysstyring i nogle rum og pir-detektorer med lux-måler i andre rum, som tænder og slukker lyset efter bevægelse.

”Ajos har til stor tilfredshed, og ikke mindst til tiden, opsat den 1.300 m² store kontorbygning, hvorfra CB&I’s medarbejdere skal udføre byggestyring af DONG’s nye olie- og gasbehandlingsanlæg på Shell Raffinaderiet i Fredericia. Desuden har Ajos haft godt styr på sikkerheden i forbindelse med udførelse af arbejdet og de har leveret et produkt, der ligger i den høje ende, hvad angår kvalitet og komfort. Da Ajos samtidig er en serviceminded, professionel og kompetent aktør, giver jeg dem gerne mine bedste anbefalinger”

- Construction Director Lars M. Johansson hos CB&I Oil & Gas 


Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies