Integreret dagsinstitution på Greisvej

Ajos Pavillon har projekteret og opført pavillonbyggeriet, inklusive jordarbejder, fundamenter, tilslutninger og adgangsveje. Ajos står for bygningsdrift og al service.

Bygherre: Københavns Kommune       
Entrepriseform: Hovedentreprise

Størrelse: 1.020 m²  
   
Antal moduler: 30

Ibrugtaget: Februar 2019
   
Bygningsreglement: BR18

Standarder: ABA, Airmaster, ABDL, AIA, Dali, Luxomat, Ropox hæve-sænke pudsleborde.

Modulmål (m): L 9,6 x B 4,0 x H 3,45 (indvendig højde 2,5)

Institutionen er opført som 1-plans pavillonbyggeri med overdækkede træterrasse. Bygningen er delt op i to afdelinger, der er forbundet af et overdækket indgangsparti.

Den ene afdeling er indrettet til 6 vuggestuegrupper med tilhørende puslerum. Den anden afdeling er indrettet til 4 børnehavegrupper og personalefaciliteter så som personalegarderober, kontorer og møderum samt et stort anretterkøkken.

Bygningen indeholder desuden et vaskeri, hvor der er opsat professionelle vaskemaskiner og tørretumbler på stålsokler.

I begge afdelinger er der etableret handicaptoilet, og puslerum med hæve-sænke-pusleborde samt børnetoiletter og vaske monteret i børnehøjde.

Pavillonerne er udført i vedligeholdelsesfri facadebeklædning i farven antracitgrå. De hvide vindues- og dørpartier er udført i træ og aluminium, der ligeledes er vedligeholdelsesfrie materialer.
Der er niveaufri adgang til bygningen via udvendige ramper.

Belysningen er fuldt automatiseret LED-belysning med dagslysstyring der styres af sensorer. Desuden kan lyset overstyres via fjernbetjeninger. Det betyder bl.a., at der spares på energien, da der ikke brænder unødigt lys i rum uden aktivitet.

Bygningen indeholder desuden serverrum, og der er opsat acces points til WiFi-adgang. 

Luft-til-vand varmepumper opvarmer bygningen via gulvvarme udført i 2 zoner pr. modul (med trådløs termostat styring). Suppleret af en kombi varmtvandsbeholder/varmepumpe (luft/luft og luft-til-vand) som forsyner varmt brugsvand og giver et tilskud til rumopvarmningen.

Valget af bæredygtige tiltag som fx varmepumper, vandvarmere med varmegenvinding, LED-belysning, PIR-sensorer med dagslysstyring og bevægelsesdektorer er med til at skabe en energivenlig bygning.


Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies