Integreret dagsinstitution på Artillerivej

Ajos har projekteret og opført pavillonbyggeriet inklusive jordarbejder, fundamenter, tilslutninger og adgangsveje. Ajos står for bygningsdrift og al service.

Bygherre: Københavns Kommune       
Entrepriseform: Hovedentreprise

Størrelse: 1.360 m²  
   
Antal moduler: 34

Ibrugtaget: Juni 2019
   
Bygningsreglement: BR18

Standarder: ABA, Airmaster, ABDL, AIA, elevator, Dali, Luxomat, Ropox hæve-sænke pudsleborde.

Modulmål (m): L 9,6 x B 4,0 x H 3,45 (indvendig højde 2,5)

Projektet omfatter etablering af midlertidig daginstitution med 10 børnegrupper. Byggeriet består af to fløje i to etager. I den ene fløj er der etableret liggehal opført som uopvarmet rum, hvor der er monteret el-opvarmede madrasskabe.  

Belysningen styres generelt i bygningen af vha. sensorer, dog er der i liggehallerne etableret trådløse afbrydere, således at lyset kan slukkes manualet, så de sovende børn ikke bliver vækket i utide.

Den ene fløj indeholder anretterkøkken indrettet med professionelt køkkeninventar. Der findes i bygningen kontorer til administrationen, personalestue med køkken og depotrum med specialfremstillet personaleskabe. For nemt at kunne fordele maden fra anretterkøkkenet til begge plan i institutionerne, er der etableret en elevator.  På begge etager er der yderligere etableret the-køkkener, som deles af børnegrupperne.

På begge etager er der etableret handicaptoilet og puslerum med hæve-sænke-pusleborde. Puslerummene er indrettet med børnetoiletter, hvor vask og wc er monteret i børnehøjde.
Bygningen indeholder desuden serverrum, og der er på begge etager opsat acces points til WiFi-adgang. 

Bygningen indeholder et vaskeri, hvor der er opsat professionelle vaskemaskiner og tørretumbler på stålsokler.

De to fløje er forbundet med svalegang på 1. sal og træterrasse i stueetagen. Pavillonerne er udført med antracitgrå facadebeklædning, hvide træ/aluminium vindues- og dørpartier, udvendige inddækninger i indfarvet antracitgrå stål og tagrender i stål.

Bygningen er opført handicapvenligt med niveaufri adgang både ind- og udvendigt.

Luft-til-vand varmepumpe til opvarmning af bygningen med gulvarme udført i 2 zoner pr. modul. Med trådløs termostat styring. Suppleret af en kombi varmtvandsbeholder/varmepumpe (luft/luft og luft til vand) som forsyner varmt brugsvand og giver et tilskud til rumopvarmningen.


Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies