Børnehave og vuggestue i Scandiagade

Hen over årsskiftet 2011 - 2012 opførte Ajos en 950 m² stor vuggestue og børnehave med tilhørende liggehal (130 m²). Den integrerede institution stod indflytningsklar ultimo januar 2012.

Pavillonbygningen på Scandiagade er stadig i brug.

Opgaven blev udført i totalentreprise, og indeholdt - udover opførelsen af bygningen - også al belægningsarbejde omkring institutionen samt indretning og montage af tilhørende legeplads.

Institutionen lever op til Københavns Kommunes byggeparadigme og gældende bygningsreglement vedopførelsen.

Pavillonbygningen indeholder 4 børnehavestuer, 6 stuer til vuggestuebørn, 1 vaskeri, 2 anretterkøkkener, 5 skifte-rum/børne-toiletter med moderne elektriske hjælperedskaber til en institution samt personalestue og lokaler til administration.

Institutionen er opført i to etager og en indvendig elevator, samt en udvendig trappe med overdækket repos, sørger for, at børn og personale nemt færdes mellem de to etager.
 
Pavillonerne er udstyret med knx-styring og pir-sensorer, så hvert rum/stue kan konfigureres og styres individuelt i forhold til fx varmestyring.

”Som rådgiver arbejder jeg tæt sammen med både bygherre og entreprenør. I Ajos har jeg fundet en professionel og løsningsorienteret entreprenør, der leverer kvalitetsløsninger og god service. Opsætningen af den integrerede institution er et rigtigt godt eksempel på et konstruktivt udført samarbejde, der er udført i en god stemning”.
- Mitzi Jensen, bygherrerådgiver, ALECTIA


Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies