Asylcenter i Hanstholm

Ajos har over flere etaper opsat og klargjort det 5.400 m² store asylcenter i Hanstholm, der har plads til 280 personer.

Asylcenteret består af 17 bygninger, hvoraf de 12 af husene benyttes til beboelse, mens de resterende fem bygninger er indrettet med bl.a. lægeklinik, undervisningslokaler, store fællesrum samt bad og toiletter. I den ene bygning er der desuden indrettet en børnehave med udgang til en lukket legeplads.

Husene til beboelse indeholder familielejligheder og/eller værelser til enlige, og alle lejligheder og værelser har eget bad og toilet. Hver beboelsesbygning rummer desuden et stort fællesrum med køkken og spiseplads samt personligt køkkenskab til hver af husets beboere.

Udlændingeservice har stort fokus på energirigtige løsninger, og anden etape af centeret er derfor opført, således at pavillonerne lever op til kravene i bygningsreglement 2015.

”Vores asylcenter i Hanstholm indeholder mange gode løsninger, fx er værelserne godt indrettet og med eget bad og toilet, fællesarealerne er flotte og meget funktionsdygtige, og så nyder både personalet og beboerne den indbyggede gulvvarme. Desuden får de unikke facader centret til at fremstå som et rigtigt flot byggeri. En stor cadeau til Ajos for den gode løsning”.
- Lars Andersen, centerchef, Hanstholm AsylcenterDenne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies