Asylcenter i Hanstholm

Ajos opsatte og klargjorde over flere etaper det 5.400 m² store asylcenter i Hanstholm, der havde plads til 280 personer.

Asylcenteret bestod af 17 bygninger, hvoraf de 12 blev benyttet til beboelse, mens de resterende fem bygninger var indrettet med bl.a. lægeklinik, undervisningslokaler, store fællesrum samt bad og toiletter. I den ene bygning var der desuden indrettet en børnehave med udgang til en lukket legeplads.

Husene til beboelse indeholdt familielejligheder og/eller værelser til enlige, og alle lejligheder og værelser havde eget bad og toilet. Hver beboelsesbygning rummede desuden et stort fællesrum med køkken og spiseplads samt personligt køkkenskab til hver af husets beboere.

Udlændingestyrelsen har stort fokus på energirigtige løsninger, og anden etape af centeret var derfor opført, således at pavillonerne levede op til kravene i det på dét tidspunkt nyeste bygningsreglement.

”Vores asylcenter i Hanstholm indeholder mange gode løsninger, fx er værelserne godt indrettet og med eget bad og toilet, fællesarealerne er flotte og meget funktionsdygtige, og så nyder både personalet og beboerne den indbyggede gulvvarme. Desuden får de unikke facader centret til at fremstå som et rigtigt flot byggeri. En stor cadeau til Ajos for den gode løsning”.
- Lars Andersen, centerchef, Hanstholm Asylcenter



Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies