Midlertidige kontorer på Aalborg kasserne

I april 2012 opførte Ajos den lidt over 400 m² store kontorbygning for Det Danske Forsvar på bare én uge. Bygningen, der lever op til bygningsreglement 2010, indeholder 20 almindelige kontorer, 1 stort kontor med mødebord samt 1 konferencerum med plads til 14 personer.

Lejeperiode: 18 måneder.

Totalentreprisen, herunder anlægsarbejde, som fx etablering af trapper og belægninger, er udført af Ajos, såvel som det er Ajos, der har designet og opført den specialfremstillede mellembygning, der forbinder pavillonerne med den eksisterende bygning.

Pavillonbygningen er udstyret med knx-løsning – en intelligent enhed til bl.a. styring af opvarmning af pavillonerne. Udvendigt på pavillonerne er der tillige monteret persienner til at reducere lysindfaldet, således at pavillonerne ikke bliver for varme, når solen skinner.

Hver enkelt pavillon kan konfigureres individuelt via en KNX-løsning, og ved hjælp af pir-sensorer sikres det, at kun benyttede kontorer opvarmes.

”Vi har i Ajos fundet en samarbejdspartner, som leverer professionel rådgivning og sparring samtidig med, at de har leveret en kontorløsning af høj kvalitet – og så oven i købet før tid. Ajos har efter opførelsen af pavillonerne desuden været gode til at følge op på samarbejdet, så vi er på alle planer meget tilfredse med, at vi valgte Ajos som leverandør”.
- Hans Kristian Nielsen, bygningschef, Totalforsvarsregion Nord- Og Midtjylland


Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies