Pavilloner til kontorer

Kontor- og administrationsbygninger kan med fordel opføres af moderne lavenergi pavilloner, hvis en virksomhed, institution eller lign. har et akut og/eller midlertidigt behov for mere kontorplads.

Ajos’ pavillonløsninger er meget fleksible. Derfor kan et midlertidigt kontorlandskab, indeholdende alle nødvendige lokaler og funktioner, opføres inden for relativ kort tid efter kunden har besluttet sig for en løsning.

Kontorbygningen kan opføres i én, to eller tre etager og pavillonerne kan nemt sammenbygges med en eksisterende kontorbygning. Opføres pavillonerne i to eller tre etager kan indvendige og/eller udvendige trapper såvel som en elevator tænkes ind i indretningen af bygningen. Dog skal bygninger opført i tre etager eller mere ifølge gældende myndighedskrav have elevator installeret.

Fleksibiliteten i Ajos’ pavillonkoncept betyder, at kunden kan vælge præcis den indretning der i den specifikke situation bedst dækker behovet for midlertidige kontorer. Af samme årsag foregår indretningen af pavillonerne altid i tæt samarbejde med bygherre eller rådgiver.

Kontorer med fleksible skillevægge

Indretningen af rummene sker i form af skillevægge, der hurtigt og nemt kan sættes op og tages ned igen.

Kontorfaciliteterne kan derfor udformes som enten 1, 2, 4, 6 eller 10 mands-kontorer såvel som store åbne kontormiljøer. Desuden kan pavillonerne indrettes med mødelokaler i enhver størrelse, tekøkkener, reception, teknikrum, kantine samt toiletfaciliteter og badefaciliteter.

Netop på grund af skillevæggene kan en stor del af ruminddelingen i pavillonbygningen ændres i takt med, at behovet ændrer sig.

Kontorer med avancerede it-løsninger

Pavilloner til brug i kontormiljøer er som standard udstyret med kabelkanaler, hvor tilslutning til stationære telefoner, fax og internet er placeret. Det gør det nemt og hurtigt at installere en it-løsning, der både kan fungere via kabler og/eller som Wi-Fi-løsning.

Desuden er pavillonerne forberedt installation af KNX-styring, som gør det muligt at styre lys, varme, ventilation, solafskærmning, stikkontakter mm. via én intelligent styringsenhed.

I større kontormiljøer, eller kontorbygninger i flere etager, kan KNX-styringen med fordel bruges til at inddele bygningen i zoner, som konfigureres individuelt. Det betyder i praksis, at bygningen ’lukker sig selv ned’ i takt med, at medarbejderne forlader de enkelte zoner.

På den måde kan energispild reduceres kraftigt, og de rigtige tilvalg af komponenter kan være medvirkende til at bygningen samlet set lever op til gældende bygningsreglement.

Kontorer med vandbåren gulvvarme

Pavillonerne bygges som standard med vandbåren gulvvarme, der kan tilsluttes mange forskellige varmekilder.

Opvarmning via gulvvarme gør det nemt at indrette kontorerne, da der ikke skal tages hensyn til placeringen af radiatorer.

Samtidig er gulvvarmen med til at skabe et godt indeklima i form at mindre træk, ingen støvforbrænding på radiatorer og varme gulve at betræde. Installationen kan også bruges til at nedkøle pavillonerne i de varme perioder af året.

Kontorer med godt indeklima

Den indvendige beklædning af pavillonerne er bl.a. valgt ud fra ønsket om at skabe god lyd i pavillonerne. Der er således ingen nævneværdig rumklang i Ajos’ pavilloner, hvilket især brugere af åbne kontorlandskaber er rigtigt glade for.

Der er desuden taget højde for at samtlige kontorer overholder gældende myndighedskrav i forhold til lys, og alle pavilloner er forberedt montage af solskærme.

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies