Pavilloner til beboelse

Midlertidige lejligheder og værelser til beboelse kan nemt opføres af energivenlige og rummelige pavilloner. Og da Ajos' pavilloner er standardmoduler kan de midlertidige lejligheder forholdsvist hurtigt opføres efter at kunden har besluttet sig for en løsning.

De midlertidige beboelsesfaciliteter kan bygges i op til tre etager og bygningerne kan indrettes med indvendige og/eller udvendige trapper.

Indretning af lejlighederne foregår som oftest i tæt samarbejde med bygherre, rådgiver og arkitekt, da der kan være stor forskel på behovet for de forskellige typer lejligheder. Det hænger tæt sammen med, at pavillonlejlighederne benyttes i forskellige situationer, som fx akut genhusning efter brand og/eller vandskade, planlagt genhusning ved renovering af eksisterende bebyggelse eller husning af flygtninge på asylcentre.

Genhusning i pavilloner som er nemme at indrette

Pavillonerne indrettes ved hjælp af skillevægge, der er hurtige og nemme at sætte op og tage ned igen. Der er derfor mange muligheder i forbindelse med at indrette lejlighederne til brug for enlige, par og familier med børn.

Se 360° visninger af forskellige rum i eksempler på boligløsninger, fx 2-værelses og 3-værelses lejligheder samt ungdomsboliger.

>> Åbn 360° visninger (HoloBuilder).

360 graders visninger i Ajos' pavillon-miljø

Genhusning i pavilloner med intelligent energistyring

Pavillonerne forberedt brugen af KNX-styring, som er et intelligent styringssystem, der bl.a. bruges i forbindelse med styring af lys, varme, ventilation, solafskærmning og stikkontakter.

KNX-styringen kan med fordel bruges til at inddele lejligheden i zoner, hvor hvert rum er en zone, som konfigureres individuelt. På den måde kan hvert rum i lejligheden ’lukke sig selv ned’, når der ikke er personer til stede i rummet.

KNX-løsningen er med til at reducere energi- og CO2-spild i lejlighederne, og foretages de fornødne valg af KNX-komponenter lever bygningen op til kravene i bygningsreglement BR15.

Genhusning i pavilloner med komfortabel gulvvarme

Pavillonerne opvarmes ved hjælp af vandbåren gulvvarme, der kan tilsluttes stort set alle varmekilder.

Gulvvarmen er en energivenlig løsning som giver beboerne et godt indeklima, hvor lejlighederne opvarmes jævnt, og uden radiatorer i rummene er lejlighederne nemme at indrette. Desuden slipper beboerne for ubehagelige lugtgener ved støvforbrænding på radiatorer.

Installationen til gulvvarmen har endvidere den fordel, at den i de varme måneder også kan bruges til at nedkøle pavillonerne.

Genhusning i pavilloner med god lyd og lys

Pavillonerne er indvendigt beklædt med materialer, der er valgt på baggrund af ønsket om at give beboerne den bedste lydoplevelse , og der er ingen nævneværdig rumklang i pavillonerne.

Alle rummene overholder desuden gældende myndighedskrav i forhold til lys, og pavillonerne er forberedt montage af solskærme.

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies