Opvarmning

I de måneder af året, hvor der er frost, kulde og fugt, er det vigtigt, at sørge for midlertidig og effektiv opvarmning på byggepladsen, således at malingen kan tørre, træet ikke slår sig og det er muligt at støbe og mure inden døre m.v. Desuden reduceres risikoen for skimmelsvamp i nye bygninger, hvis der bygges ”tørt” samtidig med, at den generelle holdbarhed af byggeriet og sikkerheden højnes.

Kaloriferer, mobile varmecentraler (varmeveksler) og traditionelle varmefyr (oliefyr) er en fast del af Ajos' udvalg inden for midlertidig opvarmning, og ved udførelsen af større varmeopgaver skaffer Ajos andre typer anlæg hjem.

De mobile varmevekslere udlejes i størrelserne 400 og 800 kW og kaloriferer fås i størrelsen 15 kW til 50 kW stykket. Kalorifererne og varmevekslerne kan tilsluttes varmefyr og andre eksterne varmekilder.

Ajos har flere medarbejdere med store kompetencer og mangeårige erfaringer inden for interimsopvarmning, der kan hjælpe med at beregne, hvilken anlæg der er mest relevant at bruge i den konkrete situation.

Kaloriferer vand kW pris pr. dag
Kalorifere 15 164
Kalorifere med støvfilter 30 236
Kalorifere med støvfilter 50 298

Alle priser på hjemmesiden er eksklusiv moms.

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies