Førende materielvirksomhed får ny adm. direktør.

Ole Wamsler tiltræder den 1. maj som ny adm. direktør i Ajos a/s, der er en af Danmarks førende virksomheder inden for byggepladsindretning og udlejning af materiel til byggepladser.

Den 1. maj tiltræder 58-årige Ole Wamsler som ny adm. direktør i Ajos. Ole har blandt andet været adm. direktør i Cramo a/s, og senest var han adm. direktør i Pitzner Materiel a/s.

- Med kombinationen af mange års ledelseserfaring og kendskab både til materiel- og udlejningsbranchen har vi i Ole Wamsler fundet den helt rigtige kandidat til at fortsætte den gode udvikling i Ajos, siger Ajos’ bestyrelsesformand Jørgen Nikolajsen.

Ajos er en af Danmarks største virksomheder inden for byggepladsindretning og udlejning af kraner, hejs, skurvogne, kontorvogne og andet byggepladsmateriel, såvel som Ajos udlejer pavilloner til brug ved etableringen af midlertidige boliger, kontorer, institutioner mm.

Samtidig har Ajos udviklet it-systemet smartBYG, der bruges til håndtering af logistikopgaver på byggepladser, og virksomheden bidrager dermed til den digitale udvikling der i øjeblikket præger byggebranchen og ikke mindst MT Højgaard-koncernen, som Ajos er en del af.

- Jeg ser frem til at begynde arbejdet med de mange dygtige mennesker i Ajos. Ajos har allerede en god position i markedet, og den vil jeg være med til at fastholde og udbygge, blandt andet ved at fokusere yderligere på digitaliseringen, og på den måde bidrage til at øge lønsomheden og produktiviteten, siger Ole Wamsler.

Ole Wamsler erstatter Thomas Raunsbæk, der tiltræder som ny adm. direktør i Scandi Byg a/s, der, som Ajos, er et datterselskab i MT Højgaard-koncernen.

Kontakt

Carsten Andresen
Marketing- og kommunikationsansvarlig

+45 2522 5428

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies