Mange nye ansigter styrker Ajos

Ajos styrker sin projektafdeling for skure, moduler og pavilloner markant samtidig med, at afdelingen for kraner og hejs har fået ny afdelingschef.

Et ønske om at kunne agere hurtigt og levere færdige og gennemarbejdede løsninger ligger bag, at Ajos a/s i løbet af ganske kort tid har ansat tre ekstra projektledere, en projektchef og en sektionsleder i afdelingen for skure, moduler og pavilloner.

Sektionsleder for pavillonafdelingen bliver Carsten Bøgesø, der er et velkendt ansigt i branchen efter 19 år hos pavillonvirksomheden Bilsby, nu GSV, og han har dermed stor erfaring med i bagagen. Carsten er oprindeligt handelsuddannet. Pavillonafdelingen har inden for kort tid fået flere nye projektledere, som nu refererer til Carsten Bøgesø. 

Jørn Raff Larsen og Carsten Bøgesø er blevet ansat i Ajos som henholdsvis afdelingschef og sektionsleder.

Afdelingschef Henrik Clausen ser frem til at Ajos nu i endnu højere grad kan få forløst sit potentiale. 

- Der bliver lige nu bygget mange ungdomsboliger i pavilloner, institutioner udvides, der bygges skoler, og vi ser mange renoveringssager på skoler med skimmelsvamp. Alle steder forventes der midlertidigt byggeri i høj standard, siger afdelingschef for skure, moduler og pavilloner, Henrik Clausen.

- Hastighed spiller ofte en rolle ved opbygningen af pavilloner. Vi skal kunne levere hele løsninger, og vi skal gøre det hurtigt. Ofte er der tale om genhusning her og nu. Så går opgaven til den professionelle aktør, der har pavilloner på lager, og som har bemandingen til at skabe en god løsning på meget kort tid.

- Det kan vi i forvejen, men vi mærker, at kravene er stigende på alle områder både indenfor det offentlige, på business to business markedet og privatmarkedet. Kravene til velvære, komfort og generel kvalitet er høje.

- Vi oplever en del virksomheder, der udvider i midlertidige byggerier, fordi de er usikre på, hvor længe opsvinget varer. Så vælger de et midlertidigt byggeri, som kan fjernes igen frem for at have uudnyttet kapacitet stående. 

- Når der efterspørges højere komfort og eksempelvis gode velfærdsfaciliteter, så hænger det også sammen med, at det er ganske svært at finde kvalificeret arbejdskraft. Hvis man skal fastholde og tiltrække dygtige medarbejdere, skal man tilbyde dem gode forhold og godt indeklima. Der gælder både på byggepladserne, på kontorerne og i institutioner, og det gælder arbejdspladsen såvel som kantineforhold og ved møder, siger Henrik Clausen.

Senest har Ajos ansat Maike Mygent, Thomas Olsen og Mikkel Valentin som projektledere foruden Martin Drejer Hansen som projektchef og Carsten Bøgesø som sektionsleder i afdelingen for skure, moduler og pavilloner.

Ny afdelingschef for kraner og hejs 

Ajos har desuden ansat Jørn Rauff Larsen som ny afdelingschef for kraner og hejs. 

Jørn Raff Larsen har de seneste to år været salgschef for Scantruck A/S i Østdanmark. Han har tidligere været ansat i ledende stillinger i Cramo og siden Pitzner, hvor han har beskæftiget sig med nogle af de samme produktgrupper, som han får ansvaret for hos Ajos a/s, og i øvrigt har han tidligere arbejdet sammen med Ajos’ administrerende direktør Ole Wamsler. 

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies