Akut pladsudfordring løst med moderne skurvogn


Med stor vækst følger et behov for mere plads, og den rette løsning fandt Baron A/S hos Ajos.

Fordommene får frit løb, når ordet "skurvogn" nævnes. Således også hos Carsten Filsø, adm. direktør i Baron A/S. Hans virksomhed er leverandør af tvangsblandere, transportbånd og værktøjer til brolæggere og anlægsgartnere i 35 lande, og som følge af en vækst på 70 procent over de seneste 3,5 år var virksomheden ved at vokse ud af deres eksisterende bygningsmasse.

Lejeaftalen på skurvognen har været den perfekte løsning for vores akutte behov for mere plads, siger Carsten Filsø, adm. direktør i Baron A/S.

- Al tilgængelig plads er der lagt beslag på. Som følge af vores udvikling har vi ansat flere medarbejdere, og jo flere medarbejdere vi har ansat, desto mere plads har vi stille og roligt inddraget til arbejdspladser. I den udvikling har vi mistet vores normale møde- og udstillingslokale, og det skulle vi have erstattet, siger Carsten Filsø.

Via sit professionelle netværk blev han sat i forbindelse med Ajos A/S, og kort tid derefter stod de nye møde- og udstillingsfaciliteter klar i form af en lejet skurvogn. Det var dog ikke en løsning, som Carsten Filsø selv havde haft i tankerne, før Ajos præsenterede ham for de mange løsningsmuligheder med en skurvogn.

- For mig har en skurvogn altid været et sted, hvor håndværkere spiser deres madpakker, og som ofte er lidt rodet og trænger til en gang rengøring. Jeg havde aldrig i livet forestillet mig, at jeg skulle holde møder med vores kunder i en skurvogn, siger han.

Hos Ajos er udvalget af skurvogne stort og varieret. Den enkelte skurvogn kan indrettes efter kundens behov, og for Baron A/S lød de enkle krav på et møde- og udstillingslokale med plads til 10 personer. Løsningen blev en model KT1, som tilbyder 30 kvm. fordelt på et enkelt rum. 

Et akut pladsbehov hos Baron A/S blev løst af Ajos med en lejet skurvogn.

- Vi præsenterede Baron A/S for de forskellige løsninger under et besøg, så de med egne øjne kunne se mulighederne og se, at vores skurvogn er moderne, rene og velholdte. De var enige i vores anbefaling om en KT1, som vi efterfølgende leverede og opstillede, som de ønskede, siger Johnny Bak Pedersen, afdelingschef for skure i Ajos A/S.

Udlejningsvirksomhedens typiske kunder til skurvognene finder man på byggepladser over hele Danmark, hvor de enkeltvis eller sammenbyggede i store skurvognsbyer sikrer opholds-, spise-, bade- og toilet-, kontor-, møde- og omklædningsfaciliteter til få eller flere hundrede håndværkere, der har sin daglige gang på pladsen.

- Vores skurvogne har ens ydre mål, så de let kan bygges sammen, og indvendigt kan vi tilbyde alle de faciliteter, som kunderne måtte ønske. Hvis man som Baron A/S bor på en matrikel, hvor det er svært eller omkostningstungt at udvide bygningsmassen, kan en skurvogn nemt give de nødvendige ekstra kvadratmeter. Skurvognene er klar til brug samme dag, som vi leverer, og de er en let, hurtig, billig og fleksibel løsning, forklarer Johnny Bak Pedersen.

Carsten Filsø, adm. direktør i Baron A/S fotograferet i skurvognen, som nu er virksomhedens møde- og udstillingslokale.

Baron A/S valgte en skurvogn, der er udstyret med led-belysning og energieffektiv varmepumpe med natsænkning. Den blev leveret og opstillet hos virksomheden 1. februar, og den har allerede været flittigt benyttet.

- Lejeaftalen på skurvognen har været den perfekte løsning for vores akutte behov for mere plads. Den er i dag centrum for nye aftaler, fokus og ro. Den er genial til videomøder i disse Corona-tider, og vores kunder synes ikke, det er et problem at holde møder i en særskilt bygning hos os. De kan fint forstå, at vi er pressede på pladsen som følge af en positiv udvikling for firmaet. Der ligger en god fortælling bag skurvognen, og den er lys og varm, siger Carsten Filsø, som allerede overvejer om lejeaftalen skal forlænges ud over de 12 måneder.

- Alternativt skal vi ud og finde nye lokaler på den lange bane, og det var vi også så småt i gang med inden Corona-krisen. De planer er lige nu sat i bero, og med den lejede skurvogn har vi løst alle vores akutte pladsbehov. Vi er helt klart godt tilfredse med løsningen, siger han.

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies