Ajos tjener gode penge og er samtidigt blevet mere robust

Ajos’ regnskab for 2018 viser markant vækst i omsætning og indtjening. Virksomheden er blevet mere robust.

Ajos a/s havde i 2018 et resultat af ordinær drift på 25,1 mio. kr. sammenholdt med 24,1 i 2017. Samtidig er toplinjen vokset med 16,6 % til 285,8 mio. kr. i 2018 fra 245,0 mio. kr. i 2017. 

- Den positive udvikling i Ajos a/s skyldes først og fremmest, at vi har opbygget et team og et digitaliseret opfølgningssystem, der sætter strøm til vores planer og som resulterer i stor eksekveringskraft og dermed solide økonomiske aflejringer på top og bund – samtidig med stigende kunde- og medarbejdertilfredshed, siger Ole Wamsler.

Administrerende direktør Ole Wamsler leverer sit tredje overskud i træk i Ajos.

Det er nu tredje år i træk, at Ajos a/s skaber vækst og indtjening, samtidig med at virksomheden har været gennem en kraftig turnaround og massive investeringer.

- Udover den positive udvikling i top- og bundlinje er både organisationen, investeringerne, kundesammensætningen og den løsningsorienterede tilgang styrket i Ajos.

- For tre år siden var Ajos et traditionelt udlejningsfirma med udlejning af grej primært til bygge- og anlægssektoren. I dag er mere end 55 % af omsætningen uden for bygge- og anlægssektoren.

- Vi er gået fra at være en lille spiller på pavillonmarkedet til at være én af hovedaktørerne, blandt andet fordi vi har opstillet rigtig mange topmoderne løsninger hos ikke mindst kommunerne, siger han. 

- Vores langsigtede projekter og vores tætte samarbejde med vores kunder betyder, at ordrebogen er godt fyldt op flere år ud i fremtiden. For nogle kunder udarbejder vi designmanualer, der optimerer det langsigtede samarbejde med vores kunder. På den måde har vi opbygget en organisation, lejeløsninger og en førende position på markedet, som er et godt fundament i forhold til en eventuel kommende konjunkturnedgang, fortsætter Ole Wamsler. 

- Vi er ikke en del af lavprismarkedet. Vi lever højt på, at vi leverer en høj kvalitet, og vi gør det i høj hastighed. Vi har eksempler på, at der kun er gået 8-11 uger fra, at vi er begyndt på en bar mark, til vi har afleveret nøglerne til meget avancerede løsninger. 

- Vi adskiller os på markedet ved at levere færdige løsninger. Vi har været i tæt dialog med kunderne, og vi fokuserer på kundernes behov. Det har givet os en vækst, som er langtidsholdbar, siger han.

Foruden pavilloner leverer Ajos også skure og moduler, kraner og hejs samt byggepladsindretning og midlertidige installationer, som fx el, varme og affugtning.

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies