Ajos standardiserer og udvider flåden af el-tavler

Ajos investerer et større beløb i nye el-tavler for at følge med efterspørgslen og får samtidig standardiseret beholdningen.

Der er en række sidegevinster ved, at Ajos a/s vælger at udskifte et stort antal el-tavler. For det første skal alt materiel bringes up-to-date i forhold til de nye regler i den kommende Stærkstrømsbekendtgørelse, men det giver også kunderne enklere og bedre løsninger, og så bliver kapaciteten udvidet.

- De nye tavler bliver standardiserede, så de er lette at gå til for kunderne. Det er et ønske fra en del kunder, at vore tavler er af samme type. Samtidig er de opbygget, så de kan bestykkes forskelligt, og dermed leve op til kundernes varierede krav. Det er også et ønske fra kunderne, at de kan få præcis de el-tavler, som de har brug for, siger Jan Frandsen.

Sektionsleder Jan Frandsen og entreprisechef Lars Muldbak viser et par eksempler på de nye standardiserede el-tavler frem. El-tavlerne lever op til kravene i fremtidens stærkstrømsregulativ.

Et par eksempler på de nye standardiserede el-tavler hos Ajos. El-tavlerne lever op til kravene i fremtidens stærkstrømsregulativ.

Han fremhæver også, at det har betydning at få nyt og pænt materiel. El-tavler og byggestrøm er udsat for lidt at hvert ude på pladserne.

- Vi leverer jo også el til eksempelvis events, og der betyder det mange gange noget, at vi kommer med pænt og rent materiel, fordi det eksempelvis skal benyttes i publikumsområder.

- I forhold til byggepladser betyder nyt materiel, at der generelt bliver passet bedre på det. Vi oplever ofte, at ældre materiel kommer retur med betonrester eller andet, men erfaringen siger, at det ikke så ofte sker med nyere materiel, fortæller Jan Frandsen.

Ajos oplever stigende efterspørgsel efter midlertidige el-løsninger til blandt andet byggepladser og events i hele landet.

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies