Ajos solgte fleksibel semimobilkran til JORTON på Bauma

JORTON og Ajos afsluttede handelen med en Potain Igo M14 semimobilkran på Bauma. Ajos og JORTON har i forvejen et tæt samarbejde og hjælper hinanden ved spidsbelastninger.

JORTON har en stor materielflåde, og folkene fra materielafdelingen mødtes blandt andet med medarbejdere fra Ajos på Potain-standen ved Bauma, og færdiggjorde samtidig købet af endnu en semimobilkran. Den erstatter to ældre modeller, så JORTON nu har ni semimobilkraner og otte tårnkraner - alle af mærket Potain, som Ajos repræsenterer i Danmark både med udlejning og salg.

Chef for materielafdelingen i JORTON, Mads Jensen, og teknisk chef hos Ajos, Jørgen Saabye, giver hånd på salget af en Igo M14, der en lille og stærk semimobilkran fra Potain.

- Vi er et af de få byggeselskaber i Danmark med en stor materielafdeling med eksempelvis ca. 30 teleskoplæssere, omkring 150 skure og store mængder stillads, fortæller chefen for materielafdelingen, Mads Jensen, som står i spidsen for i alt 11 medarbejdere i afdelingen.

- Vi har også to store kranbiler til at flytte materiel, og vi har vognmandstilladelse, så vi kan køre for andre. Vi investerer løbende i nyt materiel, så vi har noget effektivt materiel til rådighed på vores byggepladser.

Den nye Potain Igo M14 har Mads Jensen ønsket sig gennem længere tid.

Igo M14 har en maksimal løftekapacitet på 1,8 tons, en rækkevidde på 22 meter og anhugningshøjde på 19 meter.

- Det er en fin lille kran, som er meget fleksibel. Den vil primært blive brugt på vores mindre pladser og broprojekter for eksempel til at håndtere armering, siger han.

Igo M14 har en maksimal løftekapacitet på 1,8 tons, en rækkevidde på 22 meter og anhugningshøjde på 19 meter.

- Den er ikke købt til et bestemt projekt, men for at vi har købt den til kommende opgaver. Vi har et tæt samarbejde med Ajos. Vi lejer ekstra kapacitet hos Ajos i perioder, og når vi har ledige kraner, så lejer Ajos hos os. Vi bruger også deres montører, fortæller Mads Jensen. 

- Vi havde et godt besøg på Bauma. Vi mødte mærker, som vi overhovedet ikke kendte. Der var masser af god inspiration, og vi besøgte selvfølgelig Ajos’ folk på Potains stand, hvor vi også så et par helt nye kraner, fortæller Mads Jensen. 

Afdelingschef for kran- og hejsafdelingen hos Ajos, Jørn Rauff Larsen, var svært tilfreds med at kunne lukke salget af en kran til JORTON på selve messen.

- På Bauma mødte vi både tidligere kolleger, samarbejdspartnere, leverandører og andre folk fra branchen. Vi havde også en del aftaler med kunder på både Alimaks og Potains stande, hvor teknisk chef Jørgen Saabye og jeg var til stede under det meste af messen. Og så var det jo en fantastisk fjer i hatten, at vi kunne lukke en ordre med JORTON, der er en af Ajos’ tætte kunder, siger Jørn Rauff Larsen.

Igo M14 har en maksimal løftekapacitet på 1,8 tons, en rækkevidde på 22 meter og anhugningshøjde på 19 meter.

- Ajos er først og fremmest en stærkt udlejningsvirksomhed, der leverer løsninger – og med det mener jeg, at vi pakker ”jernet” ind i rådgivning, service, logistik og alt det andet, vi af erfaring ved, har stor betydning for vores kunder. Men Ajos har også agenturet på både Potain og Alimak i Danmark. Begge Rolls Royce-produkter indenfor deres produktområde, så vi har en del kunder, der har købt kraner og hejs hos os, som vi samtidig lejer ud til, når de har særligt travlt. Det er også Ajos, de ringer til, når de mangler reservedele, og for flere af kunderne håndterer vi også opsætning og montage af både deres egne kraner og de lejede kraner, siger Jørn Rauff Larsen.

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies