Ajos leverer skure og moduler med indhold


Skure på byggepladserne skal fungere fra dag ét. Derfor kan Ajos levere skure med alt fra kaffemaskiner og krus til sikkerhedsprodukter fra Falck.

Skure på byggepladser skal danne en pæn og funktionsdygtig arbejdsplads helst fra dag ét. Det opfylder Ajos a/s med en lang afkrydsningsliste over varer og serviceydelser, som kan leveres med skure på byggepladser.

- Det er et led i en proces, hvor vi ikke alene vil være leverandør af rammerne i form af de sammensatte moduler, men hvor vi ønsker at levere den samlede løsning, så skuret er klar til at blive taget i brug, når håndværkerne og folkene på kontorerne møder første dag på pladsen, fortæller sektionsleder for skure og kontorer Johnny Bak Pedersen, Ajos.

Sektionsleder for skure og kontorer Johnny Bak Pedersen, Ajos viser nogle af de tilbudte produkter frem.

Når en kunde får en ordrebekræftelse på leje af skure, følger en bestillingsliste med. Den indeholder de traditionelle varer som møbler, tørreskab, varmepumpe og toilettank, men også eksempelvis opvaskemaskine, kaffemaskine, kaffefiltre, toiletpapir og diverse sikkerhedsprodukter fra Falck.

De fleste af forbrugsprodukterne har Ajos på lager, og der følger eventuel service med de elektriske maskiner. Ajos har en samarbejdsaftale om opfyldning af sikkerhedsprodukterne fra Falck, blandt andet fordi mange af dem har en begrænset holdbarhed, og med en aftale sikres friske produkter.
 
- Kunderne skal ved opstart af samarbejdet forholde sig til lidt mere, hvis de vil bestille på forhånd, men til gengæld skal de ikke bruge en masse ressourcer på at hente det ene og det andet, når de skal i gang på pladsen, og skurene fungerer fuldt ud fra første dag. Ikke nok med at det fungerer, men sandsynligvis er omkostningerne mindre ved at lade os udstyre skurene frem for at hente diverse produkter over hals og hoved, siger Johnny Bak Pedersen.

 - Ajos har gennem de seneste par år investeret massivt i nye skure, og vi skifter løbende de ældre skure ud, så de fleste kunder får nye eller nyere skure, som så vidt muligt ligner hinanden. I dag har vi også lyssensorer og LED-belysning i skurene, og de fleste af dem er forsynet med varmepumpe. Det er alt sammen med til at holde el-omkostningerne nede samtidig med at naturen skånes for unødig udslip af CO2.

En af de mange skurbyer, som Ajos har stillet op. Ajos leverer ikke alene skure men færdige løsninger med møblering og alt udstyr.

- Kunderne stiller større og større krav til skure. I gamle dage kunne et hul i væggen dækkes med en plade. I dag skal det repareres ordentligt. Medarbejderne vil have gode forhold, og hvis byggefirmaerne skal skaffe kvalificeret arbejdskraft, skal de stille gode forhold til rådighed. Derfor er der høje krav til, at det ser pænt ud, har god komfort og er fuldt funktionsdygtigt fra første dag.

- Det er en ny tankegang både hos kunderne og internt hos os, men efterhånden er det alle typer kunder, som benytter de nye tilbud. Hos Ajos har vi de sidste par år haft stor fokus på ”pakketering”. Det betyder bl.a., at vi gerne vil pakke udlejning af alle vores produkter ind i helhedsløsninger, særlige kundeønsker, bæredygtighed, service osv. Så vi er i dag i høj grad også er et servicefirma, der skal hjælpe med at sikre den daglige drift, hvis der er behov for det, siger Johnny Bak Pedersen.

Blandt de nye serviceydelser er også, at Ajos kan levere skure, der er forsynet med skiltning efter kundens ønsker, så kunden får sit navn og brand tydeligt frem, selv om det er på lejet materiel.

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies