Ajos køber trailergenerator for at øge fleksibiliteten

Reaktionstiden er stadig vigtigere. Derfor køber Ajos trailergenerator, som kan spændes efter en bil og dermed rykke ud omgående til nedbrud eller mindre events.

Reaktionstiden spiller er stadig større rolle. Kundernes oppetid er afgørende på materiellet, og det gælder også elforsyning.

- Vi oplever jævnligt, at elkablerne på en byggeplads bliver gravet over. Det betyder i mange tilfælde, at hele byggepladsen bogstavelig talt går i sort, fordi alt fra belysning over værktøj til kraner er afhængigt af strøm, og vores egen skurby kan heller ikke fungere uden strøm, fortæller Jan Frandsen, der er sektionsleder for Midlertidige installationer hos Ajos.

- Når byggepladsen bliver lammet på den måde, gælder det om at få udbedret skaden hurtigst muligt. Det har vi også gjort hidtil, og i nogle tilfælde er den hurtigste løsning en mobil generator, som vi måtte leje ind. Nu har vi tjekket op på, hvor meget vi lejer, og det viste sig, at der er basis for at købe.

El-tekniker i Midlertidige installationer, Jeroen Duys, Ajos kan spænde generatoren efter en varevogn og komme hurtigt ud til kunden og genetablere et eventuelt strømnedbrud.

- Den fleksible generator betyder, at vi kan løse opgaver her og nu. Det er en stor fordel og et stort fokusområde for Ajos at være i stand til at hjælpe kunderne med kort frist. Det er et vigtigt konkurrenceparameter, at vi kan rykke hurtigt ud med effektiv hjælp på kundernes problemer, siger Jan Frandsen.
  
- Når vi først har en generator, der er let at spænde efter en almindelig bil, har der også vist sig at være et større marked end forventet. For eksempel anvender vi den også til mindre events, og lige nu er den ude til en lille festival, hvor arrangørerne ikke kunne skaffe strøm nok, fortæller Jan Frandsen.

De hidtidige brugere af den nye generator har været fuldt tilfredse. Den kan løse opgaver her og nu. Fleksibiliteten følger med ud til kunden, og der kræves ingen installationer og ingen specielt indrettet plads. Det er bare at sætte stik i kontakterne.

Den nye generator er af mærket Atlas Copco, som er en meget driftssikker og stabil model. Det er vigtigt for Ajos at have stor driftssikkerhed på sit materiel, og specielt en generator er ofte ”fødekanal” til andre af Ajos’ installationer.

Ajos’ afdeling for midlertidige installationer leverer blandt andet midlertidig strøm og fordeler det via diverse tavler og kabler med tilhørende belysning samt opvarmning og affugtning.

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies