Ajos flytter øst-afdeling og udvider faciliteter

Udlejningsvirksomhedens afdeling på Sjælland mangler plads og flytter pr. 23. marts fra Hvidovre til 25.000 m² plads i Køge.

Hvis succeser udelukkende blev opgjort i fysisk størrelse, havde Ajos a/s gjort det alt for godt. Udlejningsvirksomheden er landsdækkende og leverer i dag til sine kunder fra adresser i Hvidovre og Vejle. Men pladsen ved afdelingen på Sjælland har længe været for trang i takt med, at flere kunder og mere materiel bliver serviceret. Derfor flytter Ajos pr. 23. marts sin øst-afdeling fra Hvidovre til Køge, hvor 25.000 m² er ved at blive gjort klar tæt ved motorvejen, hvor den deler sig mod vest og syd.

Sektionsleder Carsten Bøgesø og projektkonsulent Torben Sloth (tv.), begge fra Ajos Pavillon, besøger den nye lokalitet i Køge for at inspicere og planlægge den kommende flytning.

- Internt i Ajos glæder vi os voldsomt til at flytte i nye og især større omgivelser. Faciliteterne i Hvidovre er vi vokset ud af for mange år siden. I Køge får vi nogle faciliteter, som vil danne optimalt grundlag for forbedret effektivitet, kvalitet og kundeservice, siger Ole Wamsler, adm. direktør i Ajos a/s.

Virksomhedens nye administrationsbygning bliver opført af Ajos’ egne pavillonenheder, og på den måde opnår de selv de samme fordele, som de tilbyder kunderne omkring fleksibilitet.

- Vi får alle fordelene ved at bygge med egne enheder. Vores pavilloner er meget moderne og miljø- og energivenlige, og de efterlever alle krav i nyeste bygningsreglement. Med pavilloner kan vi skalere op og ned og tilpasse bygningsmassen efter markedsudviklingen, understreger Ole Wamsler.

Mens medarbejderne jubler over indflytningen i de større omgivelser, er der også grund til glæde hos Ajos’ kunder. Fremover bliver logistikken nemmere og billigere for Ajos, og det kommer i sidste ende også kunderne til gode.

Adm. direktør Ole Wamsler og resten af medarbejderne i Ajos' øst-afdeling glæder sig voldsomt til at flytte i nye og især større omgivelser i Køge.

- Mange skure, pavilloner, hejs og kraner transporteres i dag til og fra vores afdeling i Vejle, hvor de bliver vedligeholdt mellem lejeperioderne. Det er både dyrt og tidskrævende, og tid er penge for en udlejningsvirksomhed. På vores nye lokation i Køge kan vi have alle typer enheder stående - og klargøre dem til nye projekter. Dermed kan vi reagere endnu hurtigere for kundernes henvendelser, siger Ole Wamsler.

En anden udfordring, der bliver løst, er den flaskehals, som gennem årene er opstået i Vejle.

- Vi har manglet de professionelle klargøringsfaciliteter på Sjælland. Dem får vi nu med flytningen, og det styrker vores kvalitet, effektivitet og økonomi. Samlet set vil det også forbedre vores konkurrenceevne. Det vil også give mere luft i Vejle-afdelingen, og hele flytningen er et af de gearskift, der skal til for at bringe Ajos endnu videre. 

- Hurtig reaktionshastighed har meget at sige i udlejningsbranchen. Når kunderne har et projekt med en tidsplan, skal vi kunne levere hurtigt. Det bliver vi endnu bedre til i fremtiden, fastslår Ole Wamsler.

Lager og administration er på plads i Køge pr. 23. marts, og kunderne vil i løbet af sommeren 2020 opleve den fulde effekt af flytningen, når de nye klargøringsfaciliteter er etablerede.

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies