Ajos er på to Bauma-stande

Afdelingschefen og teknisk chef for kraner og hejs er klar til at møde de danske kunder på henholdsvis Potains og Alimaks stande på Bauma.

To af Ajos’ internationale samarbejdspartnere Potain kraner og Alimak hejs har store stande på verdens største byggemesse, Bauma i München, og Ajos bemander standene med danske medarbejdere fra mandag til fredag i messeperioden.

- For os er det vigtigt at være der for at møde de mange danske kunder, som kommer på messen. Bauma er ubetinget den største og vigtigste messe for bygge- og anlægssektoren, og messen er meget stor. Det kan være en god idé for kunderne at lave aftaler med os på forhånd, så vi er sikre på at finde hinanden, siger afdelingschef Jørn Rauff Larsen.

Afdelingschef for kraner og hejs, Jørn Rauff Larsen (tv.), og teknisk chef Jørgen Saabye vil være på Bauma hos Potain og Alimak hele ugen for at møde danske kunder.

Bauma her i år udvidet og effektiviseret området, fordi virksomheder fra hele verden har stået på venteliste. Der er i alt 614.000 kvadratmeter messeareal. Messen omfatter 18 haller og et stort udendørsområde.

- Heldigvis er messen opdelt i segmenter, og både Alimak og Potain eller Manitowoc, som firmaet bag Potain officielt hedder, kan findes i området med løftemateriel på henholdsvis stand FS 1102/10 og FS 1202 i det sydvestlige hjørne af messeområdet.

- Vi er der sammen med personale fra de to firmaers hovedkontorer i Sverige og Frankrig samt fra deres internationale samarbejdspartnere, så vi har al ekspertise og knowhow lige ved hånden. Det vil sige, at vi kan besvare alle spørgsmål om grejet på stedet. Samtidig vil der være lejlighed til en snak både om standardløsningerne, og om de mere specielle løsninger, samt om hvordan fremtiden ser ud inden for kraner og hejs, siger Jørn Rauff Larsen.

Ud over Jørn Rauff Larsen vil også teknisk chef Jørgen Saabye være på Bauma hele ugen for at møde de danske kunder hos Alimak og Potain. Yderligere deltager hele Ajos’ salgsafdeling samt størstedelen af de kran- og hejs medarbejdere der er involveret i salg og teknik, da det er vigtigt for Ajos, at medarbejderne over en bred kam er opdateret på nyeste teknik og viden inden for branchen.

- Vi skal alle sammen rundt for at se, hvad der bydes på. Vi vil have særligt fokus på semimobile kraner og nye løsninger på tårnkranerne, som gør os mere fleksible i fremtiden. Inden for hejs vil vi have fokus på, hvad de nyeste modeller kan præstere, og vi glæder os til at vise nyhederne frem for vores danske kunder, som stiller store krav til materiellet, siger Jørn Rauff Larsen.

Ud over at se det nyeste grej er det også vigtigt for Ajos’ medarbejdere at pleje deres internationale netværk. Det er med til at gøre Ajos til en stærk medspiller for danske byggevirksomheder, at medarbejderne har gode kontakter og hurtigt kan skaffe ekstra knowhow eller udstyr fra internationale samarbejdspartnere. 

Bauma er et vigtigt mødested for aktørerne i den europæiske bygge- og anlægssektor. Der plejes mange sociale og faglige relationer på messen.

Aftaler kan bookes med Jørn Rauff Larsen på jfl01@ajos.dk og med Jørn Saabye på jeg@ajos.dk den 8.-12. april.

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies