Ajos er eliteleverandør til den offentlige sektor

UdbudsVagten har tildelt Ajos en status som Eliteleverandør til det offentlige. Ajos er næststørst i Danmark som leverandør inden for udlejning og leasing af materiel.

Ajos er blevet eliteleverandør til det offentlige og har fået et sølvdiplom som næststørste leverandør af ’udlejning og leasing af materiel’ til offentlige kunder. Det er firmaet UdbudsVagten A/S, der overvåger og analyserer offentlige udbud og opgaver.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har fået et diplom og badge som Eliteleverandør. For mig er det et tegn på, at man kan lave en plan og skabe bevidst forandring, siger administrerende direktør Ole Wamsler.

- Jeg tror, at vi har opnået den status, fordi vi tilbyder helhedsløsninger. De offentlige kunder efterspørger i udpræget grad ikke bare jern, men færdige løsninger. De efterspørger, at vi går aktivt ind i deres problemstillinger og tilbyder vores fulde sæt af kompetencer.

Ajos har, blandt mange spændende opgaver for den offentlige sektor, opbygget det flotte besøgscenter ved byggepladsen for det nye OUH ved Odense.

- Vores omsætning er ikke baseret på egentlige udbud. Her er vi med, men vores primære relation til det offentlige er der, hvor de henvender sig for at få en opgave løst og indgå i en slags partnerskab, hvor vi måske med vores øjne leverer en standardløsning, men hvor kunden opfatter det som en skræddersyet løsning.

- Det glæder mig, at vi kan være med på en suveræn andenplads i omsætningstal til det offentlige, fordi jeg ved, at offentlige kunder typisk stiller store krav til os på en række punkter som budgetfasthed, leveringstid, fleksibilitet, service mv. 

-  Dertil kommer, at offentlige kunder ofte skal bruge vores løsning til noget med mennesker. Det gør, at kravene er store og meget forskellige. Der er store forskelle på slutbrugernes behov og dermed på kravene til os. Vore medarbejdere har kompetencer og indblik i slutbrugernes behov, så vi kan levere nogle løsninger, som de offentlige kunder kan være stolte af at tilbyde borgerne, siger Ole Wamsler.

- Vi begyndte en proces for to år siden, hvor vi blandt andet fik øget fokus på helhedsløsninger, og det er dejligt at se, at det giver resultater. Vi har haft nogle rigtigt gode år økonomisk samtidig med, at vi har været i en kæmpe forandringsproces, som har stillet store krav til medarbejderne.- Det er dejligt at høste en slags anerkendelse fra en uafhængig part, som ser på hele pakken og ikke alene de økonomiske parametre. Denne tildeling hviler på tal fra 2017, og i indeværende år tager vi endnu et skridt både på byggepladserne og på det offentlige marked, siger Ole Wamsler.

At blive tildelt status som eliteleverandør svarer til AAA inden for kreditvurdering. Det udløser ikke i sig selv ordrer, men det er vigtigt at have på plads for at åbne den vigtige dialog om en løsning på kundernes problem.

Ajos leverer først og fremmest pavillonløsninger til offentlige kunder, men også aktiviteter med midlertidige elinstallationer, byggepladsløsninger, skurløsninger til byggepladser, kraner og hejs leveres til offentlige kunder i forbindelse med byggerier.

Ajos er en del af MTH Group, men henter mere end 75 % af omsætningen uden for koncernen.

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies